Alla hjärtans dag-presenttips

Alla hjärtans dag, den 14:e februari, är dagen då man kan passa på att ge den där lilla kärleksgåvan man tänkt ge. Här tipsar vi om lite presenter från presenttipsgeneratorn som kan passa att ge till pojkvännen/maken eller flickvännen/frun, på Alla hjärtans dag eller vilken dag som helst.

Utvalda presenttips

Under våra utvalda presenttips har vi valt ut presenter från nätet som vi beskriver lite närmare, motiverar lite bättre och helt enkelt försöker ge dig de bästa, roligaste och mest spännande presenttipsen i denna kategori.

Blommor på distans

Blommor-pa-distans

Beskrivning: Det är inte alltid man bor exakt på samma plats som sin älskade eller så vill man överraska honom eller henne på jobbet. Då är en vacker blombukett en klassisk och alltid uppskattad present.

Varför är presenten bra? För att den går att skicka (även utomlands!), den är alltid uppskattad och den kommer att placeras någonstans mitt i huset/lägenheten och bara stå och lysa av din kärlek till honom/henne.

Var kan man hitta den? Euroflorist

Presenten finns även i vår vanliga presenttipsdatabas som: Hemskickad blombukett

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

Ett värmehjärta

Varmehjartat

Beskrivning: Ett hjärta som man kan värma upp och spara. När man sedan trycker på en knapp (långt senare) så släpper hjärtat lös all värme i 20-40 minuter.

Varför är presenten bra? För att det passar bra för dig som inte bor nära din käraste. Du kan lämna kvar din värme i hjärtat att utnyttjas när han eller hon helst vill. Dessutom kostar värmehjärtat inte speciellt mycket.

Var kan man hitta den? CoolStuff (som har flera liknande Alla Hjärtans Dag-presenter här.

Presenten finns även i vår vanliga presenttipsdatabas som: Värmehjärtat

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

Ett avtryck av dina läppar

Avbildning-av-dina-lappar-mm

Beskrivning: Detta är ett konstprojekt där man kan ge bort en bit av sig själv. Man gör ett avtryck av sina läppar, sitt fingeravtryck eller någon annan del av sin kropp. Konstnären bakom detta projekt behandlar sedan denna bild med stilistiska och beständiga färger och trycker bilden på en högkvalitativ duk.

Varför är presenten bra? För att det är en så personlig gåva som det kan bli. Dessutom är det en mycket snygg inredningsdetalj.

Var kan man hitta den? Post-Art.se

Presenten finns även i vår vanliga presenttipsdatabas som: Avbildning av dina läppar mm

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

Champagneprovning för två

Snabbtips_champagne

Beskrivning: En trevlig och lyxig present att ge är en champagneprovning. Man får då, under en kväll, lära sig om drycken och prova på olika härliga sorters champagne.

Varför är presenten bra? För att det är något man gör båda två, det skapar minnen och knyter er samman mer. Dessutom lär ni er båda något.

Var kan man hitta den? UpplevelsePresent.se, som har många liknande sorters provningar som vin, whisky, choklad etc.

Presenten finns även i vår vanliga presenttipsdatabas som: Champagneprovning för två

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

En växt som säger "I love you"

Planta-som-sager-i-love-you

Beskrivning: Det här också en väldigt speciell present. Du lägger ägget i lite vatten och väntar ett par dagar. Ägget kläcks sedan och en växt börjar spira. När blomman fått växa till sig lite så kommer bladen och på bladet står det skriver "I love you".

Varför är presenten bra? För att det är väldigt spännande och, faktiskt, ganska otroligt. Texten på bladet kommer som en riktig överraskning!

Var kan man hitta den? CoolStuff.se (som har flera liknande Alla Hjärtans Dag-presenter här).

Presenten finns även i vår vanliga presenttipsdatabas som: Planta som säger "I love you"

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

Slå in dig själv

Sla-in-dig-sjalv

Beskrivning: Det här är en i grunden en väldigt enkel present. Det är en bit tyg och det är du. Naughty knot är ett inslagningsband som man slår in sig själv i! Lägg en lapp med: "Älskling, jag har lagt din present i sovrummet. Du får gärna öppna den innan jag kommer."...och så ligger du själv där.

Varför är presenten bra? För att det finaste man kan ge någon annan är sig själv. Dessutom är överraskningsmomentet riktigt roligt.

Var kan man hitta den? CoolStuff.se (som har flera liknande Alla Hjärtans Dag-presenter här.

Presenten finns även i vår vanliga presenttipsdatabas som: Slå in dig själv

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

52 busiga nätter

52-busiga-natter

Beskrivning: Det här är en kul present. 52 busiga nätter är en sorts kortlek med 52 kort av typen skraplott. Varje vecka skrapar killen eller tjejen ett kort, denne måste sedan göra vad som står på kortet. Det handlar alltså om sängkammaraktiviteter!

Varför är presenten bra? För att man inte har en aning om vad som kommer att stå, och nyfikenheten kan inte göra annat än inspirera förhållandet.

Var kan man hitta den? 52 busiga nätter kan köpas på Presentkuriren där man även kan köpa 52 romantiska veckor.

Presenten finns även i vår vanliga presenttipsdatabas som: 52 Busiga nätter

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

Gör en kärleksfrukost på sängen

Karleksfrukost

Beskrivning: Ställ väckarklockan på en timme tidigare än din partner och smyg upp utan att han eller hon märker det. Sen går du in i köket och gör en Kärleksfrukost deluxe. Först och främst bör du tänka över vilka saker han eller hon ÄLSKAR, det behöver kanske inte ens vara frukostmat. Kombinera med favoritfrukostjuicen, de där lyxiga mackorna osv.

Men...det slutar inte där. Det finns en massa roliga produkter du kan köpa som gör att det hela går från att vara en Allmänt Uppskattad Frukost På Sängen till en riktig Alla Hjärtans Dag-frukost. Här kommer några förslag från Hjärteting.se (en webbsida med bara hjärtformade prylar):

Hjartformade-pannkakor Med denna lilla stekpanna kan du göra hjärtformade ägg, pannkakor etc.

79 kr.

Mer info

Hjartformad-aggformEtt alternativ till stekpannan ovan är denna äggform.

49 kr.

Mer info.

I-love-you-toast>...sen gör du förstås toast med din partners favoritpålägg. Med denna kan du bränna in "I love you" i brödet.

49 kr.

Mer info.

IshjartanJuicen serverar du självklart med hjärtformade isbitar i...

69 kr.

Mer info.

Set-foer-chokladfondueVill du verkligen göra något annorlunda så kanske detta är något istället? Ett set för chokladfondue som gör att man kan äta chokladdoppade jordgubbar etc till frukost. Mmmm...men man vågar nog inte tänka på vad detta kan sluta med!

149 kr.

Mer info.

Varför är presenten bra? Det är inte bara en mycket uppskattad gest att göra frukost på sängen. Att överraska någon med frukost är ännu bättre och att sen gör det superromantiskt är förstås mycket uppskattat. En bonus är att han eller hon får något roligt att berätta för kollegorna på jobbet / studiekompisarna på dagen också.

Var kan man hitta den? Produkterna är alla tagna från Hjärteting.se hjärtformade matprodukter. Klicka på "Mer info" för varje produkt här ovan för direktlänkar. Maten i sig köper du såklart i närmaste matbutik eller delikatessbutik.

0 kommentarer | Ny kommentar | Rapportera som felaktig

 
 
 
 
 

Romantiska presenttips från databasen

Här är ett urval av presenttips från databasen som är av det mer romantiska slaget.

 • Hjartformad-aggform

  Hjärtformad äggform

  Stek upp ett ägg, en liten pannkaka eller liknande och gör en söt liten gest till din tjej eller kille på morgonen. (49 kr)
  Go
   
 • I-love-you-toast

  Skriv "LOVE på rostat bröd

  En fiffig liten pryl som gör att du kan "bränna in" texten 'LOVE' på ett rostat bröd. (49 kr)
  Go
   
 • Ishjartan

  Hjärtan av is och choklad

  Med denna silikonform kan du frysa in och skapa hjärtan av is, choklad eller vadhelst annars du kan få in i formen. En söt liten detalj till kärleksfrukosten. (39 kr)
  Go
   
 • Rosenbadd

  Rosenbädd

  100 stycken syntetiska rosenblad som doftar. Kan återanvändas och strös ut i badet, sängen mm. Romantiskt så det förslår! (79 kr)
  Go
   
 • Guldhjarta-med-namn

  Guldhjärta med namn

  Ett riktigt lyxigt guldhjärta med en briljant och där man kan välja vilket namn man vill ha på hjärtat. (2588 kr)
  Go
   
 • 26-adg

  Acqua Di Gio Homme från Giorgio Armani

  En populär, maskulin och fräsch doft av marina noter, citrus och jasmin. (599 kr)
  Go
   
 • Massage

  Massage

  Köp ett presentkort på massage på ett bad eller spa nära orten personen bor. Otroligt uppskattat och enkelt att fixa. Priserna varierar men är ofta runt 500 kr. (500 kr)
  Go
   
 • Spadag

  Spadag

  En härlig spadag passar till väldigt många olika tillfällen. Till studenten som har hängt över studieböckerna i fyra år, till mamma som jobbat hårt eller pappa som har stel rygg. En oerhört uppskattad present. (545 kr)
  Go
   
 • 71-nallemedfoto

  Nalle med eget tryck

  Designa ett eget tryck på en sanslöst söt nalle. Passar både till det lilla barnet som till din älskade. Personligt och fint. (149 kr)
  Go
   
 • Fina-underklader

  Fina underkläder

  Att ge underkläder till flickvännen är lite av en klassiker som kärleksgåva då den uppskattas av båda parter. (250 kr)
  Go
   
 • 500x500-52_52-romantiska-veckor

  52 Romantiska veckor

  Detta är en kul present som sätter lite fart på romantiken. 26 små romantiska uppgifter för henne att utföra för att överraska honom, och 26 för honom. Korten kan inte läsas förrän det skyddande lagret skrapas bort. (149 kr)
  Go
   
 • 237-godis

  Skicka en godisbox

  En godisbox är en låda laddad med personens favoritgodis och med ett eget foto, som pryder boxens ovansida. Boxen beställs på nätet och skickas direkt hem. Priser från 79 kr. (79 kr)
  Go
   
 • Hjartformade-pannkakor

  Hjärtformade pannkakor

  En stekpanna som man kan göra hjärtformade pannkakor, omeletter mm i. Servera din kära en kärleksfrukost med bara hjärtformad mat! (59 kr)
  Go
   
 • Den-varma-nallebjornen

  Den varma nallebjörnen

  Eftersom varma björnar är bättre än kalla är denna supergosiga och bedårande söta mjukisbjörn en klockren present. Du värmer den i mikrovågsugnen i två minuter, varefter du har en varm och mjuk björn att mysa med i inte mindre än två timmar innan han kallnar. (219 kr)
  Go
   
 • 333-canvas

  Canvastavla från foto

  Gör en förstoring av ditt favoritfoto och tryck upp den i canvas med popart-stil. Det kommer att bli en personlig och mycket snygg inredningsdetalj. (249 kr)
  Go
   
 • Kramnalle

  Mjukisdjur i största allmänhet

  Här hittar du en lång rad olika söta mjukisdjur och nallar. En klassisk present som aldrig slår fel. (39 kr)
  Go
   
 • Picnic-korg

  Picnic-korg

  Köp en korg och fyll den med diverse roliga och personliga saker du vet att din vän tycker om. Viner, ostar, delikatesser osv. (179 kr)
  Go
   
 • Namnbricka-i-silver

  Namnbricka i silver

  Ett enkelt och klassiskt smycke som passar lika bra till dopbarnet som morgongåva eller kärlekspresent. (600 kr)
  Go
   
 • Luck-halsband-energy-muse

  Luck halsband (energy muse)

  Energy Muse är smycken med en mening. Smyckena är aktiva och speciellt designade för att framhäva och balansera bärarens egen energi, med hjälp av de helande egenskaperna från stenar och kristaller. (449 kr)
  Go
   
 • Blomsterkurs

  Blomsterkurs

  Gillar han eller hon väldigt mycket att påta med blommor och skulle vilja lära sig mer? Då är detta rätt present! En kurs där han eller hon får lära sig att komponera vackra buketter mm. (695 kr)
  Go
   
 • Dione-hotoil-choklad

  Dione Hotoil choklad

  Ätbar exklusiv massageolja med chokladsmak. Finns det något härligare än en värmande massage från någon man tycker om... Förtjusande i smak och konsistens, inget kladd och vad man väl gör med chokladen lämnar vi åt dig att bestämma. (179 kr)
  Go
   
 • Vackert-parlhalsband

  Vackert pärlhalsband

  Ett handgjort pärlshalband gjort av en svensk smyckesdesigner med egen butik. (500 kr)
  Go
   
 • Hund-i-kopp-smycke-till-mobilen

  Nalle till nallen

  En bedårande liten hund i en kopp som man sätter på sin mobiltelefon som maskot. (59 kr)
  Go
   
 • Sensuell-massage

  Sensuell massage

  Om du vill ge en annorlunda present till ett förälskat par så är detta en rolig idé. Ett kit som gör massagen extra härlig. (199 kr)
  Go
   
 • 229-nallebud

  Nallebud

  Skicka en trevlig kärlekshälsning med en liten nalle, vare sig det är till ditt barnbarn eller din älskade. Med Nallebudet kan du skicka ett tiotal olika nallar, även med en liten bonuspresent. (89 kr)
  Go
   
 • Mobilsmycke-nalle-puh

  Mobilsmycke: Nalle Puh

  Supersöt liten Nalle Puh som man kan sätta på sin mobill. (39 kr)
  Go
   
 • Coola-trosor

  Coola trosor

  Ett par snygga men framförallt coola trosor (hon behöver inte vara lika smal som hon på bilden). (199 kr)
  Go
   
 • Personlig-digital-fotoram

  Personlig digital fotoram

  Vad du än gör! Ge inte bort denna digitala fotoram utan att öppna den och ladda den med bilder som är speciella för dig och personen du ska ge den till. Det blir en jättefin och personlig present. (876 kr)
  Go
   
 • 9789174690477_200_alskling-maten-ar-klar-42-recept-for-kara

  Älskling, maten är klar!

  En kokbok med romantiska tips, tillsammans med dikter, bilder mm. En perfekt present till den matintresserade partnern. Är en uppföljning på den populära kokboken "Kokbok för kära". (125 kr)
  Go
   
 • Ett-knivstall-rakt-in-i-hjartat

  Ett knivställ rakt in i hjärtat

  Vill du ge en symbolisk present som förlåt för att du krossade någons hjärta? Kanske som en absurd kärleksgåva? Eller bara som en snygg köksdetalj. (679 kr)
  Go
   
 • Alskad

  Älskad

  Detta är ett av många personliga namnsmycken där man kan välja sin egen text men detta är så enkelt och vackert: "Jag är älskad". Ibland behövs inte så mycket mer än så. (449 kr)
  Go
   
 • Fickplunta-hjarta

  Fickplunta Hjärta

  Fickplunta i rödlackerat, rostfritt stål i form av ett hjärta (12 cl). Fin bröllopspresent eller till möhippan.

  Ser ut att ha utgått och ej säkert om den kommer tillbaka. (249 kr)

  Go
   
 • Kama-sutra-skulpturer-i-lera

  Kama Sutra-skulpturer i "lera"

  Den här prylen är helt fantastisk. Känner du till "sexlexikonet" Kama Sutra? Det här är lergubbar som man kan böja och rent praktiskt leka fram nya ställningar att prova på. (189 kr)
  Go
   
 • Rosor-med-text-pa

  Rosor med text på

  Vill du helt strunta i "blomsterspråket" när du skickar blommor och istället vara lite mer tydlig. Skriv exakt vad du menar på rosorna med denna tjänst!

  Det kan också vara en present åt kunder eller leverantörer med företagets slogan eller liknande. (499 kr)

  Go
   
 • Gor-en-egen-bok

  Gör en egen bok

  Gör din egen inbundna bok, antingen med den Stora Svenska Generationsromanen eller en fotobok till mormor. (59 kr)
  Go
   
 • 593-sovandehona

  Träskulpturer med själ

  Sovande höna, Värmedöden, Storfot... Unika träskulpturer av desginer och träsnidare David Holmlund. (1200 kr)
  Go
   
 • Kylskapspoesi-karleksutgavan

  Kylskåpspoesi - kärleksutgåvan

  Kylskåpspoesi känner alla igen? De där magnetorden man sätter upp på kylskåpet och bildar poesi av. Nu finns det en kärleksversion! (199 kr)
  Go
   
 • 40-veckor-med-lite-extra-karlek

  40 veckor med lite extra kärlek

  Detta är en kortlek med 40 olika kort man drar, en per vecka. På varje kort står en instruktion på vad man ska göra för sin älskade den veckan. En fin bröllopspresent eller alla hjärtans dag-present (179 kr)
  Go
   
 • Kroppsmalning-i-choklad

  Kroppsmålning i choklad

  Alla älskar att måla. Du älskar din flickvän/pojkvän. Din flickvän/pojkvän älskar choklad. Måla x Choklad x varandra = 6. Enkel matematik. (89 kr)
  Go
   
 • Snygga-bh-och-tros-set

  Snygga bh och tros-set

  Bilden är bara ett exempel av många olika typer av trosor och BH-set som finns på denna sida. Hitta och välj själv. (199 kr)
  Go
   
 • Stilrena-boxertrosor

  Stilrena boxertrosor

  Snygga och välsydda boxertrosor är alltid populärt. Här hittar du många olika typer av trosor i denna kategori. (149 kr)
  Go
   
 • Romantiskt-paket

  Romantiskt paket

  Ge detta romantiska paket till din älskade. Den innehåller bland annat rosenblad, ljus, massageprylar mm. Förbered dig på en romantisk kväll! (179 kr)
  Go
   
 • Vetevarmare-lamm

  Vetevärmare lamm

  Ett gosigt lamm att söka värme och tröst hos. Fungerar som ett bra mellanting när snuttefilten är lite passé, men ett tryggt gosedjur fortfarande behövs. Kan värmas i micron, men duger fint att leka med även rumstempererad! (229 kr)
  Go
   
 • Vackra-smycken-och-presentartiklar

  Vackra smycken och presentartiklar

  Den här presentkategorin på Sobling förtjänar att besöka om du inte riktigt vet vad du ska köpa till någon. Här hittar du vackra inredningsdetaljer och attiraljer som garanterat hjälper dig att hitta något. (249 kr)
  Go
   
 • Hangla-tuggummi

  Hångla-tuggummi

  En rolig och retsam present till killen som börjat få smak för festande. Vill han inte behålla dem själv finns en ruta för telefonnummer på baksidan, så att han kan skriva i sitt eget och ge bort till någon väl vald person. (29 kr)
  Go
   
 • Karlekspiller

  Kärlekspiller

  Det sägs att det är de små sakerna som gör det. Tolka det bokstavligen, skriv en söt lapp och leverera i ett piller till din kära. (75 kr)
  Go
   
 • Fyll-i-bok-karlek

  Fyll-i-bok kärlek

  Det är roligt att notera minnen från det första mötet, den första kyssen, det första grälet (!). I den här fyll-i-boken får båda parterna i paret fylla i sina tankar och känslor. (159 kr)
  Go
   
 • Lakritsgodis

  Lakritsgodis

  Choklad är inte på något sätt ute, men det är kanske lite roligare att ge bort något annat ätbart då och då. Lakritsgodis passar utmärkt som present i alla sammanhang. (125 kr)
  Go
   
 • Juveler-och-smycken

  Juveler och smycken

  Kvinnans bästa vän. Säg den kvinna som inte blir överlycklig av att få ett vackert smycke att hänga runt halsen, fästa i öronen eller trä på fingret. Juveler och smycken går alltid hem. (100 kr)
  Go
   
 • Whiskyfudge

  Whiskyfudge

  Fudge och whisky i en perfekt kombination! Varje bit fudge är spetsad med den världsberömda Old No. 7 från Jack Daniels. En njutning för alla sinnen i en mycket fin presentbox. (129 kr)
  Go
   
 • Areasken-choklad

  Åreasken choklad

  Om man nu ska ge choklad i present, varför inte göra det med stil? Åreasken, från Åre Chokladfabrik, innehåller kanske den finaste choklad som vårt avlånga land kan uppbringa. (209 kr)
  Go
   
 • Fargglad-blombukett-med-sasongens-blommor

  Färgglad blombukett med säsongens blommor

  Denna livfulla bukett designas med säsongsaktuella blommor och färger, och levereras snabbt hem till mottagaren. (195 kr)
  Go
   
 • Nallebjorn-med-choklad

  Nallebjörn med choklad

  Detta söta paket innehåller en nallebjörn vid namn Karl-Edward, fyra bitar belgisk choklad och en elegant nyckelring. Levereras snabbt och smidigt hem till mottagaren. (329 kr)
  Go
   
 • Sot-nallebjorn-med-godisklubba

  Söt nallebjörn med godisklubba

  Ge bort ett sött paket med en 28 cm hög nalle och en hjärtformad godisklubba. Kanske för att be om förlåtelse till någon? (389 kr)
  Go
   
 • Tycker-om-dig-godispasen

  Tycker om dig-godispåsen

  En enkel och god present med lakritskolor som garanterat inte skadar dina chanser att bli förlåten. (45 kr)
  Go
   
 • Jojobaolja

  Jojobaolja

  Denna ekologiska olja gör huden mjuk och len, och kan användas på alltifrån torr hy på armar till känslig babyhud. Jojobaolja passar även utmärkt som massageolja. (135 kr)
  Go
   
 • Chokladprovning-for-tva

  Chokladprovning för två

  Låt mottagaren få provsmaka några av världens godaste chokladsorter tillsammans med någon han eller hon tycker om med denna mysiga upplevelsepresent. Kan också bli något trevligt att göra tillsammans på det lilla företaget. (670 kr)
  Go
   
 • Stilla-massageljus

  Stilla massageljus

  Detta ljus doftar blommigt och friskt av lavendel och citrus när det brinner, samtidigt som det bildar en varm och flytande massageolja som kan användas när det brunnit ut. (220 kr)
  Go
   
 • Lera-for-spabehandling

  Lera för spabehandling

  Utför din egen spabehandling på någon du tycker om med denna mineralrika kroppslera. (373 kr)
  Go
   
 • Simma-med-delfiner

  Simma med delfiner

  Mottagaren av denna present får en makalös upplevelse som sent kommer glömmas tillsammans med delfinerna på Kolmårdens djurpark. (3150 kr)
  Go
   
 • Blombukett-i-varma-farger

  Blombukett i varma färger

  Säg förlåt till någon du tycker mycket om med hjälp av denna vackra blombukett som går att köpa i flera olika storlekar. (295 kr)
  Go
   
 • Rosa-vaser

  Rosa vaser

  I romantisk gammeldags stil smälter dessa pjäser lätt in i hemmets vrå. En ursöt present till den lika söta mottagaren! (800 kr)
  Go
   
 • Ring-kvadrat

  Ring kvadrat

  Eva Erikssons unika och personliga smycken är ett utmärkt tips på en present till värdinnan. Svensk design när den är som bäst. (1495 kr)
  Go
   
 • Chokladmassage

  Chokladmassage

  Att få en behandling är något som de flesta skulle vilja ha. Lyxigare än en chokladmassage kan det väl inte bli? Choklad har en lugnande och lyckopringande effekt och passar perfekt som massageform. Under behandlingen kommer du bli insvept i naturlig och varm choklad. (650 kr)
  Go
   
 • Mordgata

  Middag med mordgåta

  Varför inte göra middagspresenten till paret lite mer intressant genom att mörda någon!? Nej, inte riktigt så men i denna upplevelse får man lösa en spännande mordgåta tillsammans som en del av middagen. (699 kr)
  Go
   
 • 500x500-romantic_romantic-heart-ett-hjarta-fullt-av-romantik

  100 romantiska utmaningar

  Ett hjärta fullt av romantik där man kan "spela" genom att plocka romantiska utmaningar med uppmaningar på saker att göra för varandra. (149 kr)
  Go
   

 

Andra tips

Nallar och hjärtan

Om du inte har upptäckt dessa webbsidor än så bör du ta en titt på KramNalle.se och Hjärteting.se. Två sidor som är en perfekt utgångspunkt när du ska köpa alla hjärtans dag-presenter.

Hjarteting_logo
Hjärteting.se är en webbsida där ALLA produkter är formade som hjärtan. Du hittar hjärtformade speglar, hjärtformade stekpannor och allt möjligt du aldrig hade kunnat tänka sig att det fanns i hjärtform. Här hittar du definitivt din present till alla hjärtans dag.

Kramnalle_logo
KramNalle.se är en liknande webbsida med massor av supersöta nallar att välja mellan. Det är lätt att få en överblick och du hittar snabbt en nalle som fångar ditt hjärta.

Andra presenttips till sin partner

Se också Presenttips.com:s presenttips till flickvännen / frun samt presenttips till pojkvännen / maken.

Lite för billigt för din smak?

Är du ute efter något mer exklusivt? Verkligen exklusivt? Kolla då in våra presenttips inom kategorin Extremt Exklusiva Presenter, vad sägs till exempel om en klocka för 129 500 kr?