Presenter - såhär hittar du dem

Presenttips.com förmedlar presenttips och presenter till alla möjliga tillfällen. På webbsidan kan du hitta en handfull olika sätt att hitta rätt. Du kan bland annat hitta presenter på följande sätt:

 • Presenttips-generatorn - En kraftfull och smart funktion som ger de bästa och mest välanpassade tipsen.
 • Mina sidor - Din "presentcentral". Genom att registrera dig och logga in kan du spara önskelistor, dela med dig av önskelistor samt skapa kom ihåg-listor för kompisar du ofta köper till. Du får också påminnelser när dina kompisar fyller år med de tips du angivit.
 • Surfa mellan tipsen - När du går in på en presents egen sida så samlar vi relaterade presenttips kring dem. Klicka på någon av dem och hitta presenter relaterade till detta osv.
 • Utgå ifrån butikerna - I vår gedigna butiklistning har vi samlat butiker på nätet som gör sig extra bra för att hitta presenter på. Här tar vi i vissa fall även med produkter från deras grundutbud även om de inte finns med i vår databas som manuellt utvalda presenttips. Vi kallar dessa produkter för "bubblare".
 • Utgå ifrån taggar - Alla presenter och butiker är taggade med olika attribut, tex "Äventyrlig". Du kan utgå ifrån någon av dessa taggar och hitta en ny gåva på detta sätt.
 • Hitta födelsedagspresent - våra födelsedagspresenter är snabbtips för olika födelsedagar och ger dig snabba, generella tips för respektive födelsedag.
 • Julklappar via julklappskalendern - i denna julkalender hittar du varje dag under julen ett nytt erbjudande och julklappstips. Vi sparar dessa även under resten av året, även om erbjudandena (förmodligen) inte finns kvar.
 • Andras tips - Om du inte kan hitta något kan du fråga andra om hjälp. Här kan du också se vad andra fått för råd för personer de inte lyckats hitta presenter till.
 • Textsökning - kanske inte det bästa sättet att hitta ett tips men kan vara ett effektivt komplement.

 
 

10 senaste presenttipsen

 • Caricacure_201

  Porträtt från foto

  Här kan man omvandla ett foto till en fin och personlig present i form av ett handmålat porträtt. Man kan få allt från sin hund avmålad till karikatyrer som är riktigt välgjorda och som gör sig perfekt för 50-årsfiraren eller kollegan som ska avtackas. Priserna är enligt offert men minst 500 kr. (500 kr)
  Go
   
 • 500x500-romantic_romantic-heart-ett-hjarta-fullt-av-romantik

  100 romantiska utmaningar

  Ett hjärta fullt av romantik där man kan "spela" genom att plocka romantiska utmaningar med uppmaningar på saker att göra för varandra. (149 kr)
  Go
   
 • Blank

  Buskapsarmband med läder

  Dessa vackra, svenskdesignade armband är enkla och stilrena men det finaste är att man kan få dem ingraverade med ett eget budskap. Detta göra att du kan skapa en personlig present med något budskap som mottagaren alltid bär med sig (finns även i en mer maskulin variant för killar). (249 kr)
  Go
   
 • Ee149de090f60d9f637e29cb3d2cec03

  Smart lås när man är ute och reser

  Om man frekvent bor i rum man inte kan låsa, eller som har högst tvivelaktiga lås, så är denna nätta uppfinning högst välkommen. Den passar kanske framförallt någon som ska ut och backpacka men studenter eller bara smånervösa personer har minst lika mycket nytta av detta lås. (395 kr)
  Go
   
 • 13398bb6ccde433fc2a1b9fe7f5122c4

  Smart rengöringspryl för vinkaraffer

  Om mottagaren har vinkaraffen på bilden (som är mycket populär) eller någon liknande med smal hals så är diskning av densamme mer eller mindre omöjlig - tills denna lilla smarta mackapär dök opp. Om mottagaren gillar fina viner, så gillar hen förmodligen också vackra karaffer och har då också upplevt detta problem. Denna present kommer då tas emot med varma händer! (149 kr)
  Go
   
 • 0177b03768fc836bba7872f24c949fa2

  MS Röj-vykort

  Om du ska skicka ett vykort till din vän datanörden så finns det bara ett, ja BARA ett, vykort som är korrekt enligt vett och etikett: MS-röj vykortet. Det är ett skrapbart vykort som ger mottagaren en klassisk omgång MS-röj utan att behöva lida sig igenom en uppstart av Windows 3.1. (19 kr)
  Go
   
 • Ljusvassare-alla

  Stearinljusvässare

  Stearinljus och ljushållare är lite som Yin och Janne Josefsson. De går liksom inte ihop, nästan någonsin. Knäckformar löser vissa problem, denna smarta ljustäljare löser elegant problemen när ljuset är för stort. (40 kr)
  Go
   
 • Mansch2

  Personliga manschettknappar med barnens namn

  Här kan man köpa manschettknappar man kan gravera med allt från barnens namn, handavtryck, barnens födelsedatum osv. Personligt, subtil och vackert. (899 kr)
  Go
   
 • Mikropopparemedpopcorn

  Poppa micropopcorn med vanliga popcorn

  Om du någon gång råkat öppna en påse micropopcorn så behövs inga andra motiveringar till varför denna uppfinning är fantastisk. Enkelt och smidigt kan man poppa popcorn i micron utan micropopcorn-påsar. (340 kr)
  Go
   
 • 224039

  Muffinsplåt till grillkvällen

  Muffinsplåt säger du. BBQ-tillbehör säger jag. En muffinsplåt kan förstås (inte yttersta nödfall) användas som just muffinsplåt men den är helt perfekt att ställa fram på grillkvällen. Ett hål har du dipp i, ett annat BBQ-sås, ett tredje lite jordnötter, ett fjärde lökringar osv. Smidigt och lättdiskat. (69 kr)
  Go